Kevin Murphy

Kevin Murphy on hiusalan ikoni, joka on tunnettuja arvostettu työstään niin muotinäytösten kuin editorialkuvausten ja elokuvienkin maailmassa. KEVIN.MURPHY –tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta hiustuotteiden suorituskyvyssä. Kuvaus- tai näytöspäivänä mallin hiuksiin tehdään useita erilaisia stailauksia. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin, Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 55 maassa ja ne ovat tunnettuja ensiluokkaisen laadukkaina ja toimivina hiustuotteina, jotka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä. Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan parturi-kampaamot.

Darphin

Aromaterapia ja kasviuutteet.

Aromaterpia on Darphin filosofian sielu ja sydän. Valikoima luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta ulottaen voimansa syvälle ihoon herättäen kaikki ihon toiminnot. Aromaterpian kokonaisvaltainen vaikutus on suunnaton – hoidon tehon ja lempeyden täydellinen harmonia.

Mielihyvän voima

Ylelliset, kaikkia aisteja hemmottelevat hoitotuotteet saavat arjen väistymään tehden ihonhoidosta nautinnon. Jokainen käyttökerta hyväilee kaikkia aisteja herättäen ihon kauneuden ja hyvänolon tunteen.

L'Oreal inoa

TÄYSIN HAJUTON, TÄYSIN AMMONIAKITON… ENNENKOKEMATTOMAN HELLÄVARAINEN!

L’Oréal Professionnel Inoa-kestoväripoikkeaa perinteisistä kestoväreistä uuden teknologiansa ansiosta, jonka ansiosta sillä on useita vallankumouksellisia etuja perinteiseen kestoväriin verrattuna!

Ammoniakittomana Inoaon hellävaraisempi iholle. Se on ensimmäinen kestoväri, joka sisältää myös ihoa suojaavia ainesosia.

Inoanteknologian ansiosta sävypigmentit saadaan mahdollisimman tehokkaasti hiuksiin, ja saadaan tasainen, sävykylläinen lopputulos.